Tilbage

Mød Facundo: Test af Tyra-faciliteterne skrider frem

I denne nye video vil du møde Facundo Cestona, som er Commissioning Site Leader for Tyra-genopbygningsprojektet. Facundo vil tage dig med på en tur til det nye højteknologiske procesmodul og give dig spændende indsigt i de afsluttende faser af projektet, hvor netop test spiller en vigtig rolle. Lær mere om hvordan, hvornår og hvorfor vi udfører testene og mød teamet bag.

Gennem de seneste måneder har teamet sikkert gennemført vigtige, afsluttende skridt i genopbygningen af Tyra, såsom at forbinde Tyra til de omkringliggende felter og Danmark samt succesfuld test af det nye udstyr.  

Det største infrastrukturprojekt i den danske Nordsø er i sin afsluttende fase, hvor projektteamet arbejder på de sidste, kritiske stadier og grundig test af systemerne, for at sikre systemernes integritet, garantere høj kvalitet og sikre arbejdsforhold for crewet før gas fra Nordsøen igen kommer ind i systemet og produktionen genstartes. 

Om genopbygningen af Tyra  

I september 2019 blev produktionen fra Danmarks største gasfelt, Tyra, sat på pause for at feltet kunne genopbygges. Det udgør den største enkeltinvestering i Nordsøen nogensinde. Siden da er de gamle installationer blevet fjerne og genbrugt, og otte nye platforme er blevet konstrueret og succesfuldt installeret i den danske Nordsø. Netop nu arbejder teamet på at forberede genstarten af faciliteterne, der forventes at levere 2.8 milliarder kubikmeter gas per år ved fuld kapacitet, der igen gør Danmark til nettoeksportør og selvforsynende med naturgas – et vigtigt bidrag til dansk og europæisk energiuafhængighed. 

Flere historier