Tilbage

Se video: Sidste fase for Tyra II er sat i gang

Netop nu arbejder mere end 1200 mennesker offshore og over 250 medarbejdere på land på at føre genopbygningen af Tyra helt i mål. Lær mere om den allersidste fase af genopbygningen i videoen.

Vi har i løbet af de sidste år opnået en række store milepæle, og der er endnu flere i sigte – for vi har sat gang i den allersidste fase af genopbygningen af Tyra II – Danmarks største naturgasfelt.

Netop nu arbejder mere end 1200 mennesker offshore og over 250 medarbejdere på land på at føre genopbygningen af Tyra helt i mål. Det handler helt konkret om tilslutningen og idriftsættelsen, der bl.a. indebærer at genetablere gasrørledningen til Danmark, opstart af gasturbiner og genoprettelsen af gas-flowet ind til Tyra. Dernæst skal det hele testes, så vi garanterer sikkerhed og pålidelighed fra feltet. Når den sidste fase er færdig og feltet er på fuld kapacitet igen, vil Tyra II kunne levere 2,8 milliarder kubikmeter gas om året, og vil dermed bidrage til Danmarks og Europas energisikkerhed og energiuafhængighed.

 

Lær mere om den allersidste fase af genopbygningen i videoen 

Flere historier